Forslag 1

  • Sild med karrysalat
  • Æg og rejer
  • Glaseret skinke
  • Grønlangkål
  • Frikadeller
  • Jule hvidkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

pris pr pers 139,-

Forslag 2

  • Sild med karrysalat
  • Sennepssild
  • Æg og rejer
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Glaseret skinke
  • Grønlangkål
  • Frikadeller
  • Jule hvidkål
  • Andebryst med rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

pris pr pers 159,-

Forslag 3

  • Sild med karrysalat
  • Sennepssild
  • Æg og rejer
  • Røget laks med asparges
  • roastbeef med kartoffelsalat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Glaseret skinke
  • Grønlangkål
  • Frikadeller
  • Jule hvidkål
  • Andebryst med rødkål
  • Ris a la mande med Kirsebærsauce

pris pr pers 183,-

Lidt men godt

  • Senneps sild med kapers
  • Kold røget torsk med krydder mayo
  • Andebryst med rå marineret rødkål
  • Brie med druer, eller ris a la mande

pris pr pers 129,-

Til dem der er blevet træt af julemad

  • Røget torsk med krydder mayo og semidriede tomater
  • Røget svinemørbrad med marinerede artiskoker
  • Andebryst stegt med soya, citron og honning
  • Krydder bagte kartofler
  • Oksemørbrad stegt med serranoskinke
  • Marineret vinter salat
  • 2 danske oste med tilbehør
  • Brød og smør

pris pr pers 268,-

Ekstra

  • Røget laks med æblesalat   25,-
  • Tartelet med høns i asparges  20,-
  • Andebryst med rødkål  25,-
  • Ribbensteg  med rødkål ( skal varmes) 25,-
  • 2 slags oste med tilbehør  35,-
  • Ris a la mande med kirsebærsauce   25,-
  • Brød og smør 25,-