Menu Nytårsaften 2018

Menuer skal bestilles senest d 29/12 kl 18

Maden kan hentes den 31/12-16 mellem kl 11 og 14

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

Forret: Tapas med lokale råvarer: Sweet Jack laks fra Whinterriet (kold røget laks m/ Whiskey) serveres med æble/whiskey creme. Kold røget svinemørbrad fra højer m/ syltede gulerødder. Fennikelspegepølse fra Fanø Slagteren serveres m/ Strandvejen82's chilimayo med frisk bagt brød. 

 

Hovedret: Oksemørbrad m/ kraftig rødvinssauce. Serveres m/ bagt kartoffelmos, grøntsags saute, urtetimbale og rå marineret coleslaw

 

Dessert: Pina colada cheescake m/ ananas, karamelkage, melon salat, hjemmelavet is

 

Ost: Gammel knas med hyben marmelade, Havgus med grillede grønne oliven. Samt brød og smør

 

2 retter: 259,-   

3 retter: 291,-   

4 retter: 329,-