Menu Nytårsaften 2019

Menuer skal bestilles senest d 29/12 kl 18

Maden kan hentes den 31/12-16 mellem kl 11 og 14

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

Forret: Fanø laks med æble-fennikelsalat og krydder mayonaise. Røget mørbrad med urte-æggestand, serveres med frisk bagt brød. 

 

Hovedret: Kalvemørbrad m/ cremet tomatsauce smagt til med pesto. Asparges stegt med bacon. Serveres m/ hvidløgs bagte kartofler, grøntsags saute, salat med broccoli,tørrede tranebær, løg og mandler

 

Dessert: Chokolade cheescake med Baileys. Panna cotta med blåbær

 

Ost: Gammel knas med hyben marmelade, balsamico marineret brie med grillede grønne oliven. Samt brød og smør

 

2 retter: 279,-   

3 retter: 304,-   

4 retter: 337,-