Sammensæt din egen julehygge menu

 

 

Vælg mellem:/ pris pr pers, min 8 cov

Sild med karrysalat  16,-

kryddersild med løg og kaper  14,-

Senneps-sild med løg og kapers. 16,-

1 fiskefilet ( skal lunes) med citron og remoulade. 23,-

1/2 æg pyntet med mayonnaise og rejer  18,-

Røget Fanø laks med grønne asparges  29,-

Sylte med rødbeder og sennep( ca 50g)  16,-

Ribbensteg( ca 100g, skal lunes) med rødkål  26-,

Leverpostej ( ca 60 g) med bacon og rødbeder  20,-

2 frikadeller  15,-

Kartoffelsalat ( ca 1,5 dl) 15,-

Roastbeef( 3 skiver) med remoulade, peberrod og ristedeløg  22,-

Mørbradbøf( ca 60 g) med champignon a la creme  29,-

Glaseret skinke( ca 100g)  15,- 

julehvidkål eller grønlangkål ( ca 1 dl)  13,-

Andebryst( ca 100g) med rødkål  25,-

1 tartelet med høns i asparges  14,-

Ris a la mande( ca 2 dl) med kirsebærsauce  25,-

3 danske oste med druer og hybenmarmelade 39,-

Rugbrød, brød og smør 25,-


 

Lidt men godt, min 5 cov

  • Senneps-sild med løg og kapers
  • Æg og rejer
  • Røget Fanø laks med æble og peberrodscreme
  • Andebryst med råmarineret rødkålssalat
  • Brie med druer, eller ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr pers 115,-


Til dem der er blevet trætte af julemad, min 10 cov

  • Pil selv rejer med chili mayo
  • Røget okseinderlår med syltede rødløg
  • Andebryst stegt med appelsin
  • krydderbagte kartofler
  • Kalvemørbrad stegt med bacon
  • Marineret vintersalat
  • Grønsalat med dressing
  • 2 danske oste med tilbehør 
  • Brød og smør

Pris pr pers 268,-