Sammensæt din egen julehygge menu

 

 

Vælg mellem:/ pris pr pers, min 10 cov

(med forbehold for pris ændringer)

Sild med hjemmelavet karrysalat  26,-

kryddersild med løg og kaper  22-

Senneps-sild med løg og kapers. 22,-

1 fiskefilet ( skal lunes) med citron og hjemme lavet remoulade. 32,-

1/2 æg pyntet med hjemmelavet mayonnaise og rejer  28,-

Rejer med hjemmelavet mayonaisse og citron 30,-

Røget Fanø laks med grønne asparges  40,-

Medister med rødkål og sennep  28,-

Ribbensteg( ca 100g, skal lunes) med rødkål  32,-,

Leverpostej fra Højer(ca 60 g) med bacon og hjemme syltede rødbeder  32,-

2 frikadeller  25,-

Kartoffelsalat ( ca 1,5 dl) 15,-

Roastbeef( 3 skiver) med remoulade, peberrod og ristedeløg  35,-

Mørbradbøf( ca 60 g) med champignon a la creme  40,-

Glaseret hamburgerryg( ca 100g)  22,- 

julehvidkål eller grønlangkål ( ca 1 dl)  18,-

Andebryst( ca 100g) med rødkål  40,-

1 tartelet med høns i asparges  20,-

Ris a la mande( ca 2 dl) med kirsebærsauce  34,-

3 danske oste med druer og hybenmarmelade 55,-

Rugbrød, brød og smør 30,-


 

Lidt men godt, min 6 cov

  • Senneps-sild med løg og kapers
  • Æg og rejer med mayo
  • Røget laks med æble og peberrodscreme
  • Confiteret and
  • Råmarineret rødkålssalat
  • Brie med druer, eller ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr pers 177,-


Til dem der er blevet trætte af julemad, min 10 cov

  • Pil selv rejer med mayo og citron
  • Røget okseinderlår med syltede rødløg
  • Confiteret and
  • krydderbagte kartofler
  • Kalvemørbrad stegt serrano skinke
  • Svampe sauce
  • Marineret vintersalat
  • Grønsalat med dressing
  • 2 oste med tilbehør 
  • Brød og smør

Pris pr pers 371,-