Mad ud af huset

God mad, mad ud af huset, buffet, smørrebrød, dansk mad

Priserne er ved min. 10 cov( der skal bestilles min 10 cov), I kan selv hente maden, eller i kan få den leveret, Levering i Varde kommune samt flg post nr i Esbjerg 6700, 6705, 6710, 6715 =250,- Levering til øvrig = 15,- pr kørte km n

Ved evt afbestilling/ justering i antal bestilte cov gælder flg. : ved afbestilling/rettelser 8 til 3 dage før levering. Der betales der 50% af coc prisen. Ved rettelser/ afbestillinger 2 til 0 dage før, så betales der 100% af cov prisen

OBS 

Bestilles der til mindre end 10 personer, er der et tillæg på 10% 

Buffet 1 (min 10 pers)

  • Spinat roulade m/ rejer​
  • Svinekam stegt m/ citron og honning
  • Citron skysauce
  • Marineret kartoffelsalat
  • Oksefilet stegt i øl
  • Skysauce, smagt til med øl
  • Krydder bagte kartofler
  • 2 slags salat m/ dressing
  • Brød og smør
  • Panna cotta og brownies
  • Pris pr pers 279,-

Buffet 2 (min 10 pers)

  • Ovnbagt laks, marineret i soya og ingefær
  • Oksefilet stegt m/ hvidløg og rødvin
  • Rødvinssauce
  • Krydder bagte kartofler
  • Svinemørbrad stegt m/ barbecue
  • Fløde barbecue-sauce
  • Flødekartofler m/ porre
  • Pastasalat m/ kylling
  • 2 slags salat m/ dressing
  • Brød og smør
  • Snickerskage
  • Pris pr pers 282,-
 

Buffet 3 ( kold tapas buffet) min 10 pers

  • Pesto marineret rejer
  • Spinat roulade m/ laks og flødeost
  • Små krydderede frikadeller(kan evt lunes)
  • Røget svinemørbrad m/ syltede løg
  • Serrano skinke m/ artiskokke
  • Nøddespegepølse m/ soltørrede tomater og chilimayo
  • Kyllingsalat m/ mango chutney
  • bulgursalat
  • 2 Slags ost med druer
  • Brød og smør
  • Pris pr pers 215,-

Buffet 4 ( min 10 pers)

  • Tunmousse m/ rejer
  • Appelsin stegt nakkefilet
  • Appelsinskysauce
  • Oksefilet stegt m/ pesto
  • Fløde pestosauce
  • Pastasalat 
  • krydder bagte kartofler
  • Bagt kartoffelmos m/ urter 
  • 2 slags salat m/ dressing
  • brød og smør
  • Pris pr pers 265,-

Buffet 5 ( min 10 pers)

  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Oksefilet
  • Frikadeller
  • Kartoffelsalat
  • Svinemørbrad stegt m/ soya, hvidløg og chili
  • Flødekartofler m/ porre
  • Pastasalat
  • 2 slags salat m/ dressing
  • Brød og smør
  • Valnøddetærte
  • Pris pr pers 281,-
 

Buffet 6 (min 10 pers)

  • Røget svinemørbrad m/chili mayo og marinerede artiskokker og semi dried tomater
  • Oksefilet stegt m/ barbecue
  • Fløde barbecue-sauce
  • Hvidløgs bagte kartofler
  • Kyllingbryst stegt med serrano og pesto
  • Fløde pestosauce
  • Pom Anna (kartofler i tyndeskiver bagt i lag med smør og løg)
  • Bulgursalat
  • 2 slags salat m/ dressing
  • Brød og smør
  • Chokoladekage m/ hindbærcreme
  • Pris pr per 285,-

Buffet 7 ( min 10 pers)

  • Chili og honning bagt laks
  • Kalveculotte stegt m/ urter
  • Skysauce
  • Marinerede kyllingespyd
  • Bulgursalat
  • bagt kartoffelmos m/ urter
  • Krydder bagte kartofler
  • 2 slags salat m/ dressing
  • Brød og smør
  • Pære/marcipantærte m/ creme fraiche
  • Pris pr pers 277,-

Buffet 8 ( min 10 pers)

  • Sild m/ karrysalat
  • Æg m/ rejer
  • Røget laks m/ røræg
  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Frikadeller
  • Kartoffelsalat
  • Brød og smør
  • 2 slags ost
  • Pris pr pers 239,-
 

Smørrebrød ( min. 10 stk)

  • Smørrebrød, uspecificeret                                              36,- pr stk
  •  
  • Snitter                                                                              29,- pr stk
  •  
  • Håndmadder                                                                   24,- pr stk
  •  
  • Luxus højtbelagt smørrebrød (ektra pålæg og pynt)     60,- pr stk

 

  • hjemmebagt flutes m/ fyld         89,- pr stk
  • (fx kylling og bacon, laks, roastbeef, æg og rejer)
  • Ostemad                                     30,- pr stk

Skrub af mad

 

(min 20 cov)

  • Pålægsbord med brød og divs tilbehør 99,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat 89,-
  • Chili con carne med brød og creme fraiche 79,-
  • Karrysuppe med hønsekød og brød 75,-
  • Gullashsuppe med brød 75,-
  • Aspargssuppe med brød 75,-
  • Klarsuppe med kød -og melboller, samt brød 75,-

Brunch

(min 20 cov)

  • Røget svinemørbrad med røræg
  • Nødde-spegepølse fra Højer, m/ agurk og tomat
  • Rullepølse m/ syltede rødløg
  • Leverpostej m/ bacon
  • Røget laks med ærtepesto
  • Krydderet brunch pølser
  • 2 Slags ost m/ hybensyltetøj
  • Frugt
  • Pandekager med sirup
  • Frisk bagt brød 
  • Rugbrød
  • Smør

Pris pr pers 225,-

Specificeret smørrebrød

  • Æg med rejer                                          40,-
  • Fiskefilet med remoulade og citron     40,-
  • Ribbensteg                                             39,-
  • Rullepølse                                               37,-
  • Hamburgerryg                                         37,-
  • Dyrlægensnatmad                                  40,-
  • Kartofler og røget laks                           45,-
  • Roastbeef                                                38,-
  • Leverpostej                                             37,-
  • Røget mørbrad med chilimayo             40,-
Skriv en tekst her