Menu Nytårsaften 2023

 

obs obs udsolgt

Menuer skal bestilles senest d 27/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)

Maden kan hentes den 31/12 mellem kl 11 og 14

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

 

 

Forret: Tapas med: Røget krondyrfilet(fra Vrøgum vildt) jordskokke flan, røget mørbrad med syltede rødløg og chili mayo, torsketerrin i purløgsdressing, frisk bagt brød og smør. 

 

Hovedret: Kalvemørbrad med svampesauce med rødvin. Dertil bagt kartoffelmos med urter, grønkålssalat og grøntsags saute.

 

Dessert: Sarah Bernard, mazarinbund med jordbærcreme. Panna cotta med mango

 

Ost: Taleggio med hyben marmelade, Benedic, sort kloste(m sort peber og hvidløg). Samt oliven, brød og smør

 

 

3 retter: 399,-   

4 retter: 435,-