Menu Nytårsaften 2020 UDSOLGT
*********UDSOLGT*********
Menuer skal bestilles senest d 29/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)
Maden kan hentes den 31/12-19 mellem kl 11 og 14
Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.
Menu
1Forret: Fanø laks med ærte panna cotta, røget okselår med peberrodsmayo, syltede rødløg og rodfrugt chips, serveres med frisk bagt brød.
Hovedret: Kalvemørbrad m/ svampesauce smagt til med timian og portvin. Dertil kartoffeltærte, rødbedesalat med feta, bacon bagte porrer og grøntsags saute.
Dessert: brownie med flødebolleskum og jordbær pure. Blommetrifli m/ rom. Mazarinkage med chokolademousse
Ost: Gammel knas med hyben marmelade, taleggio med fignekompot. Samt brød og smør
2 retter: 281,-
3 retter: 324,-
4 retter: 346,-