Menu Nytårsaften 2020

Menuer skal bestilles senest d 29/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)

Maden kan hentes den 31/12-19 mellem kl 11 og 14

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

 

 

1Forret: Fanø laks med ærte panna cotta, røget okselår med peberrodsmayo, syltede rødløg og rodfrugt chips, serveres med frisk bagt brød. 

 

Hovedret: Kalvemørbrad m/ svampesauce smagt til med timian og portvin. Dertil kartoffeltærte, rødbedesalat med feta, bacon bagte porrer og grøntsags saute.

 

Dessert: brownie med flødebolleskum og jordbær pure. Blommetrifli m/ rom. Mazarinkage med chokolademousse

 

Ost: Gammel knas med hyben marmelade, taleggio med fignekompot. Samt brød og smør

 

2 retter: 281,-   

3 retter: 324,-   

4 retter: 346,-