Menu Nytårsaften 2022

 

Menuer skal bestilles senest d 27/12 kl 18 På mail(lonniethygesen@gmail.com) eller sms (31563132)

Maden kan hentes den 31/12 mellem kl 11 og 14

Der følger en beskrivelse med menu, så i ved hvordan, maden skal anrettes og varmes.

Menu

 

 

Forret: Tapas med: Røget krondyrkølle(fra Vrøgum vildt) m/spinat terrin. Hvidløgsbagte rejer med chilimayo. Varde ådal skinke(fra Varde ådal lam), med anis syltede perleløg og dressing med grillet peberfrugt og frisk bagt brød og smør. 

 

Hovedret: Kalvemørbrad m/ svampesauce. Dertil kartoffeltærte, grov rødbede tzaziki og grøntsags saute.

 

Dessert: Sarah Bernard,Baileys panna cotta. Mazarinkage med solbærmousse

 

Ost: Taleggio med hyben marmelade, Benedic sort kloste(m sort peber og hvidløg). Samt oliven, brød og smør

 

2 retter: 349,-   

3 retter: 384,-   

4 retter: 411,-